Sport

Categorie:
Descriere (continut unic):

Cu doar un click, navigand printre rafturile virtuale ale magazinului cupe-medalii.ro, pana si cel mai pretentios client va reusi sa-si descopere premiul cel mare. Daca recompensa cautata are forma unor medalii personalizate, daca amintirile vor reusi sa fie marcate cu ajutorul celor mai frumoase trofee personalizate, motivul poarta semnatura Infinity Trophy, lider in comercializarea celor mai felurite obiecte comemorative, omagiale si aniversare.
Mediul online nu are limite, la fel nici creativitatea companiei Infinity Trophy. Profesionalismul acesteia a transformat-o intr-un brand pe o piata unde clientela cauta sa fie recompensata datorita meritelor din campul sportiv si nu numai. Magazinul online cupe-medalii.ro comercializeaza obiecte ce transforma unicitatea unor momente, in amintiri de neuitat: insigne, brelocuri, fanioane, statuete, cupe, trofee sau medalii personalizate, de o calitate ireprosabila.

Categorie:
Descriere (continut unic):

Infinity Trophy este un brand romanesc care produce medalii, trofee si cupe pentru firme, corporatii si evenimente sportive. Metoda potrivita pentru rasplatirea performantelor poate consta in oferirea unui produs emblematic care sa ramana ca si amintere de-a lungul anilor.
Infinity Trophy este un magazin de trofee, cupe si medalii personalizabile. In colectia magazinului clientii pot gasi toate tipurie de obiecte acordate in cadrul premierilor, aniversarilor, sau altor evenimente. Toate trofeele comercializate de catre companie pot fi personalizate prin gravura sau printare laser pentru a se potrivi cel mai bine cu ceremonia. Toate produsele sunt disponibile in diferite forme si marimi, caracteristice fiecarui tip de sport.

Categorie:
Descriere (continut unic):

Cluburi Sportive este un website dedicat asociatiilor si cluburilor sportive din Romania care organizeaza diferite evenimente sportive cu access al publicului si nu numai. Orice club sportiv sau asociatie sportiva din Romania se poate inscrie pe site castigand astfel o vizibilitate mai mare a evenimentelor proprii.
Cluburi Sportive este un site dedicat tuturor iubitorilor de evenimente sportive din Romania, din orice domeniu. Fotbal, Darts, Tenis, Snooker sau orice alt sport poate fi reprezentat printr-o asociatie sportiva sau club sportiv iar odata ce organizatiile sunt inscrise pe acest website pot fi promovate evenimentele sportive la care acestea vor participa.

Categorie:
Descriere (continut unic):

Nume Firma: CLINICA ARTIO MEDICA
Tel: 0771153048
Email: contact@erektigo.ro
Adresa: Str. Alexandru cel Bun, nr. 5A, Suceava, Romania
Cod Postal: 720049
Site: http://www.erektigo.ro

Tel.:
0771153048
Categorie:
Descriere (continut unic):

Planta cu cea mai indelungata traditie in medicina traditionala la nivel mondial. Aloe vera este atat de cunoscuta in prezent datorita calitatilor sale, incat nu exista producator din industria de infrumusetare sau medicala incat sa o poata ocoli. Gelul de aloe vera stabilizat aduce si mai aproape calitatile plantei, acum si pentru uz intern, in special pentru cresterea imunitatii si tratarea problemelor gastro-intestinale

Categorie:
Descriere (continut unic):

Gama de produse marca Forever Living Products Romania cuprinde o serie importanta de suplimente nutritive sau bauturi nutritive completate de o gama foarte larga de produse pe baza de aloe vera pentru ingrijirea si protejarea frumusetii sau pentru ingrijire corporala. Oferta de produse Forever este intr-o continua adaptare la cerintele cele mai pretentioase ale clientilor sai.

Categorie:
Descriere (continut unic):

Brandul SportHero®: haine sport, echipament yoga si haine street style, a fost creat pentru a te simti liber si diferit! De la conceptie, design si pana la produsul finit, ne inspiram din dorinta ta de miscare si viata activa. Intra pe site pentru mai multe detalii. LIVRARE GRATUITA IN BUCURESTI!

Addresa:
Bucuresti