Metalice

Categorie:
Descriere (continut unic):

Hoda Line, societate de confectii metalice care presteaza servicii de productie constructii metalice si subansamble metalice dar mai ales copertine cu policarbonat precum si alte tipuri de acoperisuri transparente sau pergole, inclusiv copertine cu plexiglass sau PVC opac. Porti si garduri din fier forjat, copertine fixe cu policarbonat si fier forjat sau scari interioare metalice cu trepte de lemn.

Categorie:
Descriere (continut unic):

Domeniile de aplicabilitate ale debitarii cu jet de apa abraziv si ale produselor rezultate variaza de la arhitectura, industrie alimentara, medicina si pana la educatie, transporturi si industria aerospatiala. Prin eficienta si precizia debitarii cu jet de apa, compania EasyCut ofera servicii rapide de taiere cu jet de apa si produse debitate de inalta precizie. EasyCut si metoda de debitare cu jet de apa, ofera servicii eficiente in materie de taiere a materialelor precum aluminiul, aliajele, plasticul, piatra, oțelul si spuma. Datorita preciziei si rapiditatii metodei, EasyCut asigura promptitudine in livrarea produselor catre client si rezultate optime.
Tehnologia folosita de compania EasyCut presupune debitarea cu jet de apa abraziv a unei game variate de materiale cu grosimi pana la 300 milimetri, dimensiuni de pana la o mie cinci sute pe o mie cinci sute milimetri si avand rugozitate ridicata. Eficienta taierii si precizia reprezinta puncte forte ale debitarii cu jet de apa.
Debitarea cu jet de apa este o metoda rapida si precisa de taiere a materialelor precum sticla, granitul, aluminiul, marmura si multe altele. In Cluj-Napoca, compania EasyCut ofera servicii de debitare cu jet de apa abraziv care are o larga aplicabilitate in domenii variate, de la medicina la cupe si medalii pentru concursuri sportive.

URL:
Categorie:
Descriere (continut unic):

Alege acum cele mai bune copertine terase din Cluj contactand HodaLine – confectii metalice Cluj. Oferim copertine cu policarbonat celular sau compact pentru intrari case.
Oferim urmatoarele tipuri de copertine:
copertine usa intrare
modele de terase metalice
pergole fixe
copertine gradina
copertina intrare casa
terase policarbonat
terase acoperite cu policarbonat

Addresa:
Feleacu Principala Cluj