Educatie

Categorie:
Descriere (continut unic):

Lichidez biblioteca personala care contine numeroase carti vechi si noi, domenii diverse, beletristica, literatura romana si universala, manuale, dictionare, istorie, arta, carte tehnica, medicina, economie, jurnalism, romane politiste, romane de dragoste, carti de anticariat etc. Ofer si carti gratuite.
Livrez si in strainatate.

Tel.:
0758842388
Addresa:
RON
Categorie:
Descriere (continut unic):

Hotel de lux la preturi accesibile in Pitesti. Oferim cazare in orasul Pitesti in conditii de lux la cele mai bune preturi de pe piata. Calitatea si profesionalismul ne recomanda pentru a ne alege atunci cand doriti sa va cazati in orasul Pitesti.
De asemenea, un alt punct forte al acestui hotel îl reprezintă personalul amabil şi bine pregătit care îi întâmpină pe clienţi cu zâmbetul pe buze şi îi face pe aceştia să se simtă ca acasă încă de la început. Acest lucru nu îl spunem noi pentru a ne lăuda, ci o spun sutele de clienţi mulţumiţi care au trecut pragul hotelului şi au beneficiat de toate serviciile oferite. Raportul dintre calitatea oferită de Hotel Rehoma şi preţul plătit este unul excelent, numărându-se printre cele mai bune din ţară la acest capitol.

Categorie:
Descriere (continut unic):

“InvataGermana.ro oferă conținut de învățare a limbii germane gratuit, precum și programe de învățare a limbii germane, online și offline, pentru tineri și adulți, prin metode nonformale, eficiente și distractive

Categorie:
Descriere (continut unic):

Experienta noastra este confirmata de stabilitatea relatiilor cu clientii nostri in prestarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica, dezvoltand, in cele mai multe cazuri, colaborari de lunga durata.

Tel.:
0236 445 537
Addresa:
Str. Domneasca 10, Bl.P4, ap.4, Galati