Transport si Mutari

Categorie:
Descriere (continut unic):

SandelTrans da dovada de promptitudine in mutarea diferitelor tipuri de marfuri in Cluj-Napoca. Indiferent de tipul de marfuri pe care vrei sa il transporti in oras, aceasta companie vine in ajutorul tau iar munca ce parea dificila si grea se efectueaza rapid si dupa standardul clientului.

Tel.:
0756 939579
Categorie:
Descriere (continut unic):

Ai gasit un nou spatiu de birou si ai nevoie de cineva care sa te ajute sa muti mobilierul si toate documentele dintr-un loc in altul? Atunci SandelTrans poate fi solutia pentru nevoile tale. Oriunde in Cluj-Napoca aceasta companie te ajuta sa iti iei o povara de pe umeri si sa te re-instalezi in noul loc cat ai zice peste.

Tel.:
0756939579
Descriere (continut unic):

Societatea a fost înființată cu scopul precis de a va oferii servicii de calitate la preturi rezonabile pe piața transporturilor de persoane din Bucuresti, având drept obiectiv furnizarea unei game variate de autocare si microbuze de transport persoane într-o manieră profesională, oferite și adaptate în permanență cerințelor clienților.

Tel.:
0733837771
Addresa:
Bucuresti
Categorie:
Descriere (continut unic):

Asiguram transport marfa si mobila in Bucuresti, la cele mai mici preturi, in conditii optime de siguranta. Avem solutii excelente pentru realizarea unei mutari ieftina si sigura. Detinem echipa pentru manipularea mobilierului in conditii de maxima siguranta.

Tel.:
0722.209.007
Addresa:
Strada Buzau Nr. 29, Bucureşti
Descriere (continut unic):

Oferim servicii de transport marfa , mobila ,mutari locuinte sedii firme cu autoutilitare de 3,5tone in Bucuresti si interurban si servicii conexe pentru mutari, personal mutari ,carat,demontat ,montat mobila , servicii ambalare infoliere mobila si obiecte fragile

Tel.:
07303630840
Addresa:
Bucuresti
Categorie:
Descriere (continut unic):

Efectuam servicii de transport auto, transport utilaje, transport camioane, transport agabaritic si asistenta rutiera, in Romania. Platformele noastre sunt noi si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina. In cazul in care doriti sau ati achizitionat deja o masina noua sau second-hand din strainatate, puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre de transport auto international. Pentru mai multe informatii intrati pe tractariurziceni.ro sau asteptam apelul tau la numarul de telefon 0764416765

Tel.:
0764416765