Aer conditionat Gree

Titlu Site:
Aer conditionat Gree
Categorie:
Descriere (continut unic):

GREE Eeste o intreprindere internationala de aer conditionat care a integrat R & D, productie, marketing si servicii. Gree este lider in industria aerului conditionat cu o calitatea excelenta a produselor sale, tehnologii avansate si mod unic de vanzari in toata lumea.
Prin intermediul a opt baze de productie pe care le detine in China , Vietnam , Pakistan si Brazilia, Gree poate produce pana la 60 de milioane de aparate de aer conditionat rezidentiale si 5.5 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree are peste 70.000 de angajati.
Prin intermediul a opt baze de productie pe care le detine in China , Vietnam , Pakistan si Brazilia, Gree poate produce pana la 60 de milioane de aparate de aer conditionat reziden?iale ?i 5.5 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree are peste 70.000 de angajati.
Gree a castigat licitatia pentru numeroase proiecte internationale , printre care: Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, Cupa Mondiala 2010 FIFA din Africa de Sud, Jocurile Asiatice din Guangzhou, Jocurile Olimpice de iarna din 2014 de la Sochi, Rusia, Expo 2015 din Italia, stadionul Georgi Asparuhov Stadium din Bulgaria, ansamblul rezidential Arbor North din Australia, etc.
Calitatea ne recomanda! Produsele Gree sunt vandute pe scara larga in mai mult de 200 de tari si regiuni, la peste 300 de milioane de utilizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *