Business Directory

Sport

Cupe Medalii
Cupe Medalii

Cu doar un click, navigand printre rafturile virtuale ale magazinului cupe-medalii.ro, pana si cel mai pretentios client va reusi sa-si descopere premiul cel mare. Daca recompensa cautata are forma unor medalii personalizate, daca amintirile vor reusi sa fie marcate cu ajutorul celor mai frumoase trofee personalizate, motivul poarta semnatura Infinity Trophy, lider in comercializarea celor mai felurite obiecte comemorative, omagiale si aniversare.
Mediul online nu are limite, la fel nici creativitatea companiei Infinity Trophy. Profesionalismul acesteia a transformat-o intr-un brand pe o piata unde clientela cauta sa fie recompensata datorita meritelor din campul sportiv si nu numai. Magazinul online cupe-medalii.ro comercializeaza obiecte ce transforma unicitatea unor momente, in amintiri de neuitat: insigne, brelocuri, fanioane, statuete, cupe, trofee sau medalii personalizate, de o calitate ireprosabila.

Evenimente sportive – Cluburi Sportive

Cluburi Sportive este un website dedicat asociatiilor si cluburilor sportive din Romania care organizeaza diferite evenimente sportive cu access al publicului si nu numai. Orice club sportiv sau asociatie sportiva din Romania se poate inscrie pe site castigand astfel o vizibilitate mai mare a evenimentelor proprii.
Cluburi Sportive este un site dedicat tuturor iubitorilor de evenimente sportive din Romania, din orice domeniu. Fotbal, Darts, Tenis, Snooker sau orice alt sport poate fi reprezentat printr-o asociatie sportiva sau club sportiv iar odata ce organizatiile sunt inscrise pe acest website pot fi promovate evenimentele sportive la care acestea vor participa.

Infinity Trophy
Infinity Trophy

Infinity Trophy este un brand romanesc care produce medalii, trofee si cupe pentru firme, corporatii si evenimente sportive. Metoda potrivita pentru rasplatirea performantelor poate consta in oferirea unui produs emblematic care sa ramana ca si amintere de-a lungul anilor.
Infinity Trophy este un magazin de trofee, cupe si medalii personalizabile. In colectia magazinului clientii pot gasi toate tipurie de obiecte acordate in cadrul premierilor, aniversarilor, sau altor evenimente. Toate trofeele comercializate de catre companie pot fi personalizate prin gravura sau printare laser pentru a se potrivi cel mai bine cu ceremonia. Toate produsele sunt disponibile in diferite forme si marimi, caracteristice fiecarui tip de sport.