Business Directory

Constructii

Copertine policarbonat by Hoda Line

Hoda Line, societate de confectii metalice care presteaza servicii de productie constructii metalice si subansamble metalice dar mai ales copertine cu policarbonat precum si alte tipuri de acoperisuri transparente sau pergole, inclusiv copertine cu plexiglass sau PVC opac. Porti si garduri din fier forjat, copertine fixe cu policarbonat si fier forjat sau scari interioare metalice cu trepte de lemn.

Debitarii cu jet de apa abraziv de la EASYCUT

Domeniile de aplicabilitate ale debitarii cu jet de apa abraziv si ale produselor rezultate variaza de la arhitectura, industrie alimentara, medicina si pana la educatie, transporturi si industria aerospatiala. Prin eficienta si precizia debitarii cu jet de apa, compania EasyCut ofera servicii rapide de taiere cu jet de apa si produse debitate de inalta precizie. EasyCut si metoda de debitare cu jet de apa, ofera servicii eficiente in materie de taiere a materialelor precum aluminiul, aliajele, plasticul, piatra, oțelul si spuma. Datorita preciziei si rapiditatii metodei, EasyCut asigura promptitudine in livrarea produselor catre client si rezultate optime.
Tehnologia folosita de compania EasyCut presupune debitarea cu jet de apa abraziv a unei game variate de materiale cu grosimi pana la 300 milimetri, dimensiuni de pana la o mie cinci sute pe o mie cinci sute milimetri si avand rugozitate ridicata. Eficienta taierii si precizia reprezinta puncte forte ale debitarii cu jet de apa.
Debitarea cu jet de apa este o metoda rapida si precisa de taiere a materialelor precum sticla, granitul, aluminiul, marmura si multe altele. In Cluj-Napoca, compania EasyCut ofera servicii de debitare cu jet de apa abraziv care are o larga aplicabilitate in domenii variate, de la medicina la cupe si medalii pentru concursuri sportive.

EasyCut
BP Grup Termopane Cluj

BP Grup Termopane Cluj este o firma specializata in instalarea, repararea si revizia usilor si ferestrelor din termopan. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul termopanelor, BP Grup Termopane sta la dispozitia clientilor sai, fie proprietari de locuinte sau companii si va ofera servicii de cea mai inalta calitate.

Accesibili.ro – Electricieni Bucuresti

Nume Firma: Accesibili
Tel: -
Email: contact@accesibili.ro
Adresa Sediu: Bulevardul Decebal, nr. 12, bl. S7, sc.1, et.5, ap.15, camera 1, Sectorul 3, Mun. Bucuresti, Romania
Cod Postal: 030967
Site: http://www.accesibili.ro
Program: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

-
FLOMARSPEED SRL / rafturidemetal.ro

Adresa: Bulevardul Decebal nr. 44 Loc: Bistrita
Mobil: +40748352560
E-mail: info@rafturidemetal.ro
Site: https://www.rafturidemetal.ro/

0748352560
Bulevardul Decebal nr. 44
Tencuiala mecanizata pret

Compania GTS ofera servicii mecanizate precum: tencuieli mecanizate, gleturi mecanizate, slefuire mecanizata, zugraveala mecanizata in Bucuresti si zonele limitrofe. Finisajele mecanizate sunt executate cu cele mai bune materiale de la Baumit. Contactati acum firma noastra si va oferim pe loc un discount de 5%.

0747272421
Bucuresti
Tencuiala mecanizata ipsos aplicam

Aplicam tencuiala mecanizata pe baza de ipsos. Tencuiala aplicata mecanizat este cea mai rapida solutiede a tencui orice cladire rezidentiala sau industriala. Materialul de tencuit este preambalat si necesita doar apa. Acest material este foarte fin si omogen.Amorsele speciale garanteaza aderenta materialului de tencuit.

0747272421
Bucuresti
Reparatii frigidere

Reparatii frigidere si-a propus sa ofere cele mai calitative servicii de reparatii frigidere, pentru zona Bucuresti si judetul Ilfov. Suntem o firma intr-o continua dezvoltare, cu un personal tanar si dornic sa rezolve orice problema aparuta apatarelor de racit.
Reparam frigidere, reparam combine frigorifice sau aere conditionate la cele mai bune preturi din Bucuresti si judetul Ilfov. Oferim garantie reala pentru compresoare, relee, ventilatoare, etc. si alte piese schimbate ale frigiderelor sau combinelor frigorifice.

0783069455
intrarea Abanosului 2, sector 2
Tencuiala mecanizata Baumit

Firma executa tencuiala aplicata mecanizat la preturi accesibile. Toate mortarele aplicate mecanizat sunt de buna calitate, precum si executia acestora. Detinem utilaje mecanizate pentru aplicare tencuieli interioare si exterioare. Prin aplicarea mecanizata a mortarului se economiseste material si timp de executie. Calitatea produsului finit depinde de aplicarea corecta a acestora.

0747272421
Bucuresti
Tencuiala mecanizata executam

Firma GTS Impact Design realizeaza tencuiala mecanizata interioara pe baza de ipsos cu materialul Ratio Glatt. Acest tip de tencuiala are o granulatie mica, regleaza umiditatea camerei si permite aplicarea intr-un singur strat a gletului de finisaj. Pentru oferte de pret si detalii tehnice nu ezitati sa ne contactati.

0747272421
Bucuresti
Tencuiala mecanizata preturi

GTS Impact Design realizeaza tencuiala mecanizata exterioara pe baza de ciment cu materiale performante marca Baumit. Tencuiala exterioara se aplica invederea montarii termosistemului cu vata minerala sau placi de polistiren expandat. Lucrari in Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru suprafete de peste 1000mp ne deplasam si in tara.

0747272421
Bucuresti
Scari de acces la pod | Ferestre de mansarda | Sisteme invelitori – COSTA

Scari de acces la pod, Ferestre de mansarda, Sisteme invelitori, ferestre pentru acoperis tip terasa, tabla faltuita, folie anticondens, tigla metalica , tunele de lumina, accesorii, scule pentru acoperis, servicii

0723062850
Bucuresti
Ferestre de mansarda, scari de acces la pod , folie anticondens, tunele de lumina, ferestre pentru acoperis tip terasa

Ferestre de mansarda, scari de acces la pod , folie anticondens, tunele de lumina, ferestre pentru acoperis tip terasa, ferestre de evacuare a fumului, ferestre cu dubla articulare, ferestre balcon, ferestre superinalte, ferestre de acces pe acoperis , rulouri interioare, rulouri exterioare

0723062850
Bucuresti
Ferestre de mansarda cu geam securizat 10 ANI Garantie! – Optilight

Ferestre de mansarda cu geam securizat 10 ANI Garantie! VB, B, VK, TLP, Scari de acces la pod OLS, OST, folie anticondens, bariera de vapori, usi de gara

0723062850
Bucuresti
Ferestre de mansarda, scari de acces la pod , folie anticondens, tunele de lumina, ferestre pentru acoperis tip terasa

Ferestre de mansarda, scari de acces la pod , folie anticondens, tunele de lumina, ferestre pentru acoperis tip terasa, ferestre de evacuare a fumului, ferestre cu dubla articulare, ferestre balcon, ferestre superinalte, ferestre de acces pe acoperis , rulouri interioare, rulouri exterioare

0723062850
reglaje geamuri termopan | reglaj usi termopan | reparatii termopane

Firma noastra ofera servicii de reglaj geamuri si usi termopan.Oferium servicii noastre atat in Bucuresti cat si in orice localitate din judetul Ilfov. Asiguram reparatii tamplarie termopan, atat reglaje cat si inlocuire sisteme de feronerie.

0724292693
termopane | motaj termopane | reglaj termopane

Oferim servicii de montaj ferestre si usi cu geam termopan, reparatii, reglaje si inlocuire feronerie in Bucuresti si in urmatoarele judete: Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Arges si Prahova.

0724292693
reglaj-termopane.cabanova.com
termopane Pantelimon | montaj termopane Pantelimon

Firma noastra ofera servicii de montaj si reparatii tamplarie termopan, ferestre si usi cu geam termopan Pantelimon, Jud.Ilfov. Lucram cu cele mai importante marci de profile termopan ( Veka, Gealan, Rehau,Trocal, Schuco,Bauplast, ect). Intervenimi in regim de urgenta atat in Pantelimon cat si localitati invecinate pentru reglaje si reparatii geamuri termopan.

0724292693
sape mecanizate | tencuiala mecanizata | incalzire pardoseala

Firma noastra ofera servicii de turnare sape mecanizate, tencuieli mecanizate, servicii de montaj incalzire in pardoseala atat la nivel rezidential cat si in constructii industriale..
sape mecanizate, tencuiala mecanizata, sape elicopterizata, sape mecanizate Bucuresti, sape , incalzire in pardoseala, mecanizate Pitesti, sape mecanizate Giurgiu, sape mecanizate Valcea ,turnare sapa

0724292693
Total Design Amenajări Zugrăveli Renovări Finisaje Interioare

Firmă specializată în construcții interioare și exterioare, în amenajări preturi,zugrăveli,dar și renovări complete,renovare apartament,amenajare apartamente 2,3,4 camere 2019,2020

0765924930
Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos

Compania GTS ofera servicii mecanizate precum: tencuieli mecanizate, gleturi mecanizate, slefuire mecanizata, zugraveala mecanizata in Bucuresti si zonele limitrofe. Finisajele mecanizate sunt executate cu cele mai bune materiale de la Baumit. Contactati acum firma noastra si va oferim pe loc un discount de 5%.

0747272421
Bucuresti
Easycut debitari cu laser si jet de apa

EasyCut ofera servicii profesionale de debitare cu jet de apa. Aceasta tehnologie permite rezultate de o precizie foarte inalta si aplicatii variate, putandu-se folosi in domeniul industriei alimentare sau in proiecte arhitecturale, dar si in medicina sau transporturi. EasyCut este situata in Cluj-Napoca si este la dispozitia dumneavoastra pentru cele mai precise debitari cu jet de apa.

West Plast Distribution – Materiale si servicii de creatie si productie publicitara

West Plast Distribution vă pune la dispoziție o gamă de produse de înaltă calitate la prețuri avantajoase, din diferite urmatorele domenii de activitate.:
Industrie - Constructii
Amenajari interioare
Semnalistica interioara
Servicii de creatie si productie publicitara
Servicii de inchidere terase cu folie transparenta

0761431743
Str Brandusei nr 45 A